Vragen over online betalen

Is mijn betaling veilig?

Dankzij onze betaalpartner Mollie beschikken we over een veilig en betrouwbaar betaalsysteem waardoor je er zeker van bent dat de betaling veilig verloopt. Van zodra je de stappen van het bestelproces doorlopen hebt en je klikt op “Verstuur bestelling en betaal”, word je doorverwezen naar een beveiligde https pagina van onze betaalpartner Mollie of Paypal. Je betaalgegevens en creditcardinfo worden enkel gebruikt voor de betaling en worden nooit vrijgegeven aan andere partijen.

Hoe kan ik online betalen?

De Knikkerprins voorziet diverse mogelijkheden om uw bestelling te betalen.
Voor geen enkele betaalmethode rekenen wij extra kosten aan.

Betaling is mogelijk:
- Achteraf betalen via Afterpay (Mogelijk voor leveringen in België en Nederland, minimumwaarde order: 10 Euro)
- Via IDEAL
- Via Bancontact/Mister Cash
- Via Maestro
- Via Kredietkaart (Mastercard/Visa)
- Via American Expres
- Via Belfius Direct Net
- Via Paypal
- Vooruitbetalen met bankoverschrijving


Over de ontvangst van de betaling en de verzending van de bestelling word je door De Knikkerprins per e-mail geïnformeerd. Mocht je het te betalen bedrag over willen maken, dan dient dit bedrag binnen 7 dagen na bestelling bijgeschreven te zijn op rekeningnummer BE14 3770 6619 7483 ten name van Tim Landschoot/ De Knikkerprins. Indien de betaling niet binnen 10 dagen is ontvangen, zal de bestelling worden geannuleerd. Alle betaalmethodes zijn gratis, er worden dus geen extra kosten aangerekend voor betaling met bijvoorbeeld kredietkaart of Paypal.

Waarom ontvang ik een betaalherinnering als ik al overgeschreven heb?

Wanneer wij de betaling na vijf dagen nog niet ontvangen hebben, sturen wij jou een herinneringsmail. Heb je de betaling reeds uitgevoerd? Dan kan het zijn dat jouw betaling en de herinnering elkaar kruisen. De betaling is namelijk vaak enkele bankwerkdagen onderweg.

Hoe kan ik als bedrijf een factuur ontvangen?

Er wordt altijd een factuur aangemaakt. Deze ontvang je, ongeacht bedrijf of particulier, als bijlage bij de bevestiging van je order. Wens je dat het BTW-nummer van je bedrijf vermeld staat op je factuur, vergeet dan zeker niet om in het bestelproces aan te geven dat je een zakelijke klant bent.Zo kan je de bedrijfsnaam en het BTW-nummer ingegeven.


Hoe kan ik mijn kortingscode inruilen?


Heb je een geschenkbon of kortingscode ontvangen? Wat leuk! 
De korting gebruik je door de code die op de bon staat in te geven in je winkelmandje.

Meer info over achterbetalen met Afterpay:

  • AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
    AfterPay voert voor www.knikkerprins.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.knikkerprins.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 Euro als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250 Euro .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 
  • AfterPay – Digitale Factuur (België)
    AfterPay voert voor www.knikkerprins.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

 

Zit je nog met een vraag waar je niet meteen het antwoord op vind?
Je kan de Knikkerprins op diverse manieren contacteren:

  • Via het contactformulier op onze contact-pagina
  • Door een mail te sturen naar [email protected]
  • Telefonisch op het nummer +32(0)478 567 357
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »