Het gezicht achter De Knikkerprins

Ik ben Tim, en sinds een paar jaar helemaal gek van knikkers! Het begon allemaal met een zoektocht naar een leuk geschenk in 2013. Deze zoektocht leidde tot de geboorte van De Knikkerprins! Dagelijks gaat de zoektocht naar nieuwe soorten verder en het assortiment wordt voortdurend aangevuld.

In de webshop vindt je coole, stoere, stijlvolle, kleurrijke, kleine en grote knikkers van over heel de wereld. Leuk om te verzamelen, geweldig om mee te spelen, mooi om mee te decoreren en origineel om cadeau te geven. 

 

 

 

Wist je dat… De Knikkerprins eigenlijk is begonnen als webshop in knikkerbanen? Doorheen de tijd is het aantal knikkers steeds toegenomen en in 2018 hebben de knikkerbanen definitief het assortiment verlaten

 

Wist je dat… De Knikkerprins vroeger kaasboer was? Van 2002 tot 2012 baatte ik een kaaswinkel uit in Torhout (België). Nadat de kaaswinkel was verkocht startte ik De Knikkerprins.

 

Wist je dat… De Knikkerprins in 2017 en 2018 heel België en Nederland heeft doorgereisd om deel te nemen aan leuke markten en beurzen? In totaal was De Knikkerprins aanwezig op meer dan 100 evenementen!

 

Wist je dat… De Knikkerprins werkt vanuit het mooie Brugge? Er is geen fysieke winkel maar het is altijd leuk om even aan het raam te komen piepen als je in de buurt bent!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »