Wedstrijdknikker 16,48mm - donkergroen-paars gestreept

Professionele wedstrijdknikker - Tsjechië
€7,85 per stuk*
* Incl. 21% BTWUitverkocht
Meer nodig? Neem contact op

Verzending BE & NL: € 5,95 of gratis vanaf € 50
Binnen 2 à 3 werkdagen in huis
Levering mogelijk in één van de 1000+ servicepunten
Milieuvriendelijke verzendverpakking

Aan verlanglijst toevoegen

Vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op voor persoonlijk advies.

Productbeschrijving

Pak je het graag professioneel aan, dan zijn deze wedstrijdknikkers iets voor jou! Deze knikkers voldoen aan de eisen van professionele knikkertoernooien en worden gebruikt door de beste spelers.

De knikkers hebben een exacte diameter van 16,48mm en zijn perfect rond. Bovendien is de knikker zo'n 50% zwaarder dan gewone glazen knikkers (48% PbO) waardoor je met meer precisie en kracht kan schieten naar knikkers van je tegenstanders. 

Deze wedstrijdknikkers zijn met de hoogste precisie vervaardigd in een glasfabriek in Tsjechië.

 

Door de specifieke manier waarop deze knikkers worden geproduceerd kunnen er, ten gevolge van luchtbelletjes in het glas, minuscule gaatjes zichtbaar zijn op het oppervlak. Dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit of speelnauwkeurigheid van de knikker.

Deze knikker heeft een diameter van 16,48 mm, dat is qua grootte vergelijkbaar met een muntje van 1 Eurocent. Dit formaat is het meest bekend en krijgt afhankelijk van de streek diverse namen zoals: kleintje, gewoontje, kleine knikker, gewone knikker, eenteller, eentje, shooter,...


Productdetails

  • Basiskleur: Groen
  • Materiaal: Glas (48% PbO)
  • Afwerking: Gepolijst
  • Herkomst: Tsjechië
  • Gewicht per stuk: ± 8,5 gram

Over maten en kleuren

De weergave van kleuren van erg veel factoren afhankelijk (belichting, beeldscherm,...). Hierdoor kunnen kleuren er in het echt soms wat anders uitzien dan op beeld.

Door de handmatige productie is elke knikker van deze reeks uniek. Afhankelijk van de persoon die de knikker vervaardigde kunnen sommige kleuren bij het ene exemplaar meer aanwezig zijn dan bij de andere of kunnen lijnen bij de ene knikker fijner zijn dan bij de andere. De knikker die je ontvangt kan er dus wat anders uitzien dan het voorbeeld op de foto bij dit product.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »