Teign Valley Glass - Pomegranate red, 39mm

Op voorraad (1 stuk(s))

Gratis verzending
Binnen 1 à 3 werkdagen in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepuntenProductinformatie >

Type: Victorian
Diameter: 39mm
Materiaal: Glas
Artiest: Teign Valley Glass
Herkomst: Devon, Groot-Brittanië


Productbeschrijving >

Een handgemaakte knikker uit het atelier van Teign Valley Glass, geïnspireerd op de glaskunsten van Victoriaanse glasblazers. 
Dit bijzondere kunstwerkje is geïnspireerd door zijn gelijknamige vrucht. Een speciale mix van roze, wit, blauw, grijs, groen, aventurijn en helder glas creëren een mooie illusie van texturen wat resulteert in een uniek verzamelobject. Elk stuk is handgemaakt, daarom kunnen kleuren en ontwerp variëren.

Teign Valley glas werd opgericht in Teignmouth, Devon, Engeland in 1981 om speciale, handgemaakte knikkers te produceren voor “House of Marbles”. Het idee was om de bijzondere technieken van Victoriaanse glasmakers te reproduceren. De eerste glasblazers bracht generaties van vaardigheid en ervaring van een aantal van Groot-Brittannië’s toonaangevende glas huizen - Whitefriars, Stuart Crystal, Galway en Cumbria Crystal om maar een paar te noemen.

Het werd al snel duidelijk dat het team de vaardigheden had om zo veel meer dan knikkers te maken en Teign Valley glas werd geboren als een afzonderlijke onderneming.
Naast het mooie aanbod knikkers maakt Teign Valley Glass een brede selectie van mooi glaswerk. TVG werkt voor galerijen en warenhuizen over de hele wereld en nu dus ook voor de Knikkerprins.


Opmerking: Afbeeldingen zijn enkel ter indicatie en niet bindend, door belichting kan kleur licht afwijken van de werkelijkheid.

Opgelet! Vanwege verstikkingsgevaar is deze knikker niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »