Artikelbeschrijving

Hij is er weer: De Knikkerprins Surprise Box, een doos boordevol knikkers en bijhorende verrassingen!

Deze box bevat in elk geval minimaal 200 knikkers van 14 tot 50mm in alle kleuren van de regenboog en meer knikkerfun... Wat je precies krijgt is een verrassing. Je weet niet wat er in zit, maar ik kan je vertellen: uren knikkerplezier gegarandeerd!

Met deze Surprise box bestel je met lekker veel korting een verrassing voor jezelf! of doe je 'm cadeau?Deze box is ook ideaal als geschenk!

Interessant om weten:
- Het grootste deel van de knikkers (minimaal 90%) zijn van dezelfde kwaliteit als de knikkers die je los kan bestellen. Maximum 10% is van Chinese kwaliteit maar is prima geschikt om mee te spelen.
- Dit pakket bevat geen handgemaakte of glow in the dark-knikkers.
- Een voorkeur opgeven kan helaas niet.
- Items uit de surprise box kunnen niet worden geruild.


Over maten en kleuren

De opgegeven maat is een gemiddelde, de werkelijke grootte varieert 10% rond deze maat. Meer info hierover vind je op deze pagina.
Ben je voor een project op zoek naar maatspecifieke knikkers met een kleinere maatafwijking? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Het maken van knikkers en het bewerken van glas is geen exacte wetenschap. Hierdoor kunnen verschillende producties van eenzelfde soort knikker een andere kleurentint hebben.
Ook is de weergave van kleuren van erg veel factoren afhankelijk (belichting, beeldscherm,...). Hierdoor kunnen kleuren er in het echt soms wat anders uitzien dan op beeld.

Heb je nog vragen over knikkers? Klik hier voor de meestgestelde vragen of neem contact op.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »