Spotty - mix 35mm (2e keus)

Handgemaakte knikker - China
€1,35 per stuk* €2,25
* Incl. 21% BTW, afhankelijk van het verzendadres kan de BTW bij het afrekenen variëren10% korting bij aankoop vanaf 3 stuks


Nog 3 stuks op voorraad
Meer nodig? Neem contact op

Verzendkosten Nederland en België: € 4,95
Gratis verzending vanaf € 50
Binnen 1 à 3 werkdagen in huis
Levering mogelijk in één van de 1000+ servicepunten
Milieuvriendelijke verzendverpakking

Vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op voor persoonlijk advies.

Productbeschrijving

Deze ondoorschijnende knikkers zijn versierd met gekleurde stippen op het oppervlak. De verschillende kleuren worden gemengd geleverd.

2e KEUS: Deze knikkers zijn minder mooi afgewerkt dan de knikkers die De Knikkeprins gewoonlijk aanbiedt. Sommigen hebben een oneffen oppervlak of zijn niet mooi rond. Daardoor voldoen ze niet aan de kwaliteit die De Knikkerprins gewoonlijk biedt.

Deze knikker heeft een diameter van ± 35 mm, dat is iets kleiner dan een pingpongbal die gewoonlijk 4 cm groot is. Deze grote knikkers zijn afhankelijk van de streek bekend onder de naam bonk, bolleket, megabonk, superbonk, berebonk, bommel, bam, stuiter of halve bollebust.


Productdetails

  • Basiskleur: divers
  • Materiaal: Glas
  • Afwerking: Standaard
  • Productiewijze: Handgemaakt
  • Herkomst: China
  • Gewicht per stuk: ± 55 gram
  • Aantal stuks per kg: ± 19 stuks
  • Aantal stuks per liter: ± 24 stuks

Over maten en kleuren

De opgegeven maat is een gemiddelde, de werkelijke grootte varieert 10% rond deze maat. Meer info hierover vind je op deze pagina.
Ben je voor een project op zoek naar maatspecifieke knikkers met een kleinere maatafwijking? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Het maken van knikkers en het bewerken van glas is geen exacte wetenschap. Hierdoor kunnen verschillende producties van eenzelfde soort knikker een andere kleurentint hebben.
Ook is de weergave van kleuren van erg veel factoren afhankelijk (belichting, beeldscherm,...). Hierdoor kunnen kleuren er in het echt soms wat anders uitzien dan op beeld.

Heb je nog vragen over knikkers? Klik hier voor de meestgestelde vragen of neem contact op.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »