Over De knikkerprins

Hallo, Ik ben Tim, heb 34 jaren op de teller en ben geboren en getogen in West-Vlaanderen, België.

Al van kleinsaf was ik dol op winkeltje spelen, iets waar heel de familie deel van werd wanneer ze, al dan niet onder dwang, in mijn geknutselde winkel spullen kwamen kopen. Het winkeltje spelen is intussen ondernemen geworden, eerst 10 jaar in een kaasspeciaalzaak en sinds 4 jaar als De Knikkerprins. Een vrolijke online winkel vol knikkers en knikkerbanen.

Knikkers? Telkens opnieuw krijg ik dezelfde verbaasde reactie wanneer ik vertel wat ik doe maar eenmaal ze de uitgebreide collectie zien smelt jong en oud en zie ik alleen nog fonkelende ogen. De kleinsten dromen van hoe ze met die nieuwe knikkers kunnen pronken op de speelplaats, de iets ouderen dromen van de vele knikkers die ze wonnen (of verloren) tijdens de ontelbare knikkerpartijtjes in vervlogen tijden.

Ook het assortiment knikkerbanen brengt klein en groot in vervoering en zorgt voor uren speelplezier. De mooie houten knikkerbanen van Xyloba, Kaden, Cubio en Cuboro zorgen voor uren bouw- en speelplezier.

Is dat niet saai? Elke dag hetzelfde?

Absoluut niet! En geen enkele dag is hetzelfde.

Elke dag wordt ik verrast door de leuke kleurencombinaties die jullie, mijn klanten, bestellen.

Elke dag wordt ik vrolijk bij de gedachte hoe gezichten zullen opfleuren bij het open maken van de pakjes.

En bovendien is het niet elke dag gewoon achter de computer zitten want regelmatig vul ik de wagen met onze leuke spullen en kan je me vinden op leuke pop-up evenementen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »