Mark Matthews - Indian Corn 53mm

Verzamelknikker - Amerika
€365,00 per stuk


Nog 1 stuks op voorraad
Meer nodig? Neem contact op

Dit product wordt gratis verzonden
Binnen 1 à 3 werkdagen in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepunten
Milieuvriendelijke verzendverpakking

Vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op voor persoonlijk advies.

Productbeschrijving

Kleurrijke knikker van de hand van glaskunstenaar Mark Matthews. Deze knikker is afgewerkt met een iriserende laag wat zorgt voor een mooie kleurenweerspiegeling.
Gesigneerd exemplaar uit 2013.

Matthews kreeg wereldwijde faam voor zijn werk in glas, voornamelijk voor zijn knikkers of “spheres” zoals ze genoemd worden. Matthews’ atelier ligt in Sauder Village, Archbold, Ohio(VS). Hij werkt met slechts één assistent en staat erop elk stuk uit zijn collectie van begin tot einde zelf te vervaardigen en af te werken. Elke knikker is dan ook getekend en uniek.

Opmerking: Afbeeldingen zijn enkel ter indicatie en niet bindend, door belichting kan kleur licht afwijken van de werkelijkheid.

*Iriserend = verschijnsel waarbij, door breking van het licht, de kleuren van de regenboog kunnen waargenomen worden op het oppervlak van een voorwerp. 


Productdetails

  • Type: Uranium iridescent
  • Diameter: 53mm
  • Materiaal: Glas
  • Artiest: Mark Matthews
  • Herkomst: Ohio, Verenigde Staten

Over maten en kleuren

De opgegeven maat is een gemiddelde, de werkelijke grootte varieert 10% rond deze maat. Meer info hierover vind je op deze pagina.
Ben je voor een project op zoek naar maatspecifieke knikkers met een kleinere maatafwijking? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Het maken van knikkers en het bewerken van glas is geen exacte wetenschap. Hierdoor kunnen verschillende producties van eenzelfde soort knikker een andere kleurentint hebben.
Ook is de weergave van kleuren van erg veel factoren afhankelijk (belichting, beeldscherm,...). Hierdoor kunnen kleuren er in het echt soms wat anders uitzien dan op beeld.

Heb je nog vragen over knikkers? Klik hier voor de meestgestelde vragen of neem contact op.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »