Kristallen bol 10 cm (B-kwaliteit)

€14,90 per stuk €28,90


Nog 2 stuks op voorraad
Meer nodig? Neem contact op

Verzendkosten: € 5,50 (BE en NL)
Gratis verzending vanaf € 50 binnen NL en BE
Binnen 1 à 3 werkdagen in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepunten
Milieuvriendelijke verzendverpakking

Vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op voor persoonlijk advies.

Specificaties

Artikelbeschrijving

Deze glazen bol van transparant kristalglas heeft een diameter van 10 cm en is ideaal om te gebruiken in  als blikvanger in je woning, tuin of aquarium, of om je collectie knikkers compleet te maken.

Deze B-kwaliteit kristallen bol heeft een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Deze bollen hebben een klein schoonheidsfoutje op het afgietpunt van de bol. Dit kan een mini-luchtbelletje, een krasje of een stofje zijn. Door dit punt als steunpunt te gebruiken geeft deze afwijking geen gevolg bij het nemen van foto's. De ervaring leert dat de meeste mensen het verschil niet zien tussen producten in de kwaliteitsklasse A en producten in de kwaliteitsklasse B.


Over maten en kleuren

De opgegeven maat is een gemiddelde, de werkelijke grootte varieert 10% rond deze maat. Meer info hierover vind je op deze pagina.
Ben je voor een project op zoek naar maatspecifieke knikkers met een kleinere maatafwijking? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Het maken van knikkers en het bewerken van glas is geen exacte wetenschap. Hierdoor kunnen verschillende producties van eenzelfde soort knikker een andere kleurentint hebben.
Ook is de weergave van kleuren van erg veel factoren afhankelijk (belichting, beeldscherm,...). Hierdoor kunnen kleuren er in het echt soms wat anders uitzien dan op beeld.

Heb je nog vragen over knikkers? Klik hier voor de meestgestelde vragen of neem contact op.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »