Cuboro Cugolino: een knikkerbaan voor kleuters

Door een Cuboro-hype in Japan ondervindt de toelevering van Cuboro ernstige hinder. Daardoor zijn er momenteel geen Cugolino-producten beschikbaar, we hopen in het voorjaar van 2019 opnieuw producten te kunnen aanbieden.
Aarzel niet ons te contacteren indien je vragen hebt of specifiek op zoek bent naar een product.


De Cugolino-serie van Cuboro is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze bevat, in tegenstelling tot de klassieke Cuboro knikkerbanen, blokken in diverse vormen waardoor kinderen automatisch aangetrokken worden om er mee te spelen. Zoals alle Cuboro-stukken zijn ook de Cubobo Cugolino blokken stapelbaar en daarom geschikt als gewone bouwblokken. Pas maar op, voor je het weet heb je zelf blokken vast en zit je naast je kinderen een toren te bouwen!

De elementen van Cugolino sluiten perfect aan op de blokken van Cuboro waardoor je nieuwe elementen kan blijven toevoegen aan je verzameling. Cubobo Cugolino hoef je niet weg te doen zoals kinderkleren, maar groeien met je kinderen (en jezelf) mee.

Kies hieronder een Cuboro Cugolino product en geniet van het spelplezier van je kinderen.

Lees meer over het merk Cuboro en tips voor bij het spelen.

Omwille van verstikkingsgevaar zijn knikkers met een diameter van 35mm of kleiner niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »