Cuboro: Houten knikkerbaan voor klein en groot

Door een Cuboro-hype in Japan ondervindt de toelevering van Cuboro ernstige hinder. De producten worden druppelsgewijs opnieuw aangeleverd. Ook in 2018 zal de toelevering nog moeilijk verlopen en zullen de meeste sets slecht in beperkte mate beschikbaar zijn. Aarzel niet ons te contacteren indien je vragen hebt of specifiek op zoek bent naar een product.

De Cuboro knikkerbaan ziet er op het eerste zicht eenvoudig uit, namelijk grote, makkelijk stapelbare blokken, maar schijn bedriegt. De bouwstenen (kubussen van 5x5x5cm) bevatten zowel aan de bovenzijde als dwars door de blokken gangen. Dat wil zeggen dat de knikkers zowel over als dwars door de blokken lopen. Het creëren van een knikkerbaan wordt hierdoor bijzonder uitdagend en fascinerend, want er zijn oneindig veel mogelijkheden. Van eenvoudige 2-dimensionele banen voor de jongste spelers tot zeer complexe 3-dimensionele voor de meer geoefende bouwer.
Dit filmpje toont je alvast het potentieel, maar het kan nog veel spectaculairder!

Tip: probeer eerst de basissets BASIS of STANDAARD. Je hebt dan 30 of 54 bouwblokken, met 12 verschillende functies, waarmee je al heel wat knikkerbanen kan maken. Genoeg voor uren speelplezier! Naast de bekende knikkerbaan ontwikkelde Cuboro ook een uitdagend gezelschapspel, namelijk Tricky Ways, gebaseerd op knikkerbanen.

Opgelet: Cuboro is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (de knikkers kunnen worden ingeslikt), maar jonger dan 5 vinden ze de verschillende gangen vaak te moeilijk. Kan je toch niet weerstaan, bekijk dan de Cuboro Cugolino reeks voor de allerkleinsten. Als ze dan wat groter zijn, kan je de Cugolino blokken blijven gebruiken, want ze passen perfect op alle Cuboro blokken.

Kies hieronder een Cuboro product en begin met experimenteren.

Lees meer over het merk Cuboro en tips voor bij het spelen. 

Omwille van verstikkingsgevaar zijn knikkers met een diameter van 35mm of kleiner niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »