KADEN XL - houten ballenbaan "regenbui"

€695,00Gratis verzending
Binnen 2 à 3 weken in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepuntenProductinformatie >

Minimumleeftijd: Vanaf 3 jaar
Aanbevolen leeftijd (bouwen):
Fabrikant:
Materiaal:
Aantal bouwelementen: 0
Aantal knikkers:
Afmeting: 0cm x 0cm x 0cm
Gewicht: 0 kg


Productbeschrijving >

De KADEN XL ballenbaan is een mooi vormgegeven stevige ballenbaan die niet uit elkaar gehaald kan worden en makkelijk te begrijpen is voor klein en groot. Deze banen zijn bestemd voor knikkers met een diameter van 63mm en dus geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. 

De grote blauwe knikkers rollen als waterdruppels door de baan die is afgewerkt met donkere wolken aan de bovenzijde. De baan van 75 cm hoog kan steeds opnieuw rekenen op uren speelplezier voor jong en oud.

Deze baan meet 72 bij 38 cm en is 75 cm hoog. De stevige baan van beukenhout weegt ongeveer 35 kg en is ideaal als blikvanger in een speelhoek, peuterspeelzaal of wachtzaal.

 

Kaden knikkerbanen: Ambacht & vakmanschap

Houten speelgoed van Kaden wordt gekenmerkt door eigen ontwerp en kwalitatief vakmanschap. Alle producten worden ecologisch verantwoord ontworpen en vervaardigd met lokale producten. De materiaalkeuze(hout) en het ontwerp(simpele, elementaire vormen) garanderen een lange levensduur en plezier voor klein en groot. 
Door hun duurzaamheid en educatieve waarde zijn de producten van Kaden dan ook vaak te vinden in scholen, kinderopvang,...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »