KADEN Small - Draaikolkset

€175,00 €125,00

Productinformatie >

Minimumleeftijd: Vanaf 3 jaar
Aanbevolen leeftijd (bouwen): 5+
Fabrikant: KADEN&KADEN houtontwerp - Duitsland
Materiaal: Onbehandeld beukenhout
Aantal bouwelementen: 14
Aantal knikkers: 8 houten knikkers (Ø 26mm)
Afmeting: 12 x 24 x 33 cm
Gewicht: ca. 5kg


Productbeschrijving >

Kijken hoe knikkers doorheen een knikkerbaan rollen is iets wat jong en oud boeit. Deze houten knikkerbaan van Kaden zorgt ervoor dat dit plezier extra lang duurt, de 4 extra grote trechters van 24 op 24 cm zorgen ervoor dat de knikkers superlang blijven rondtollen.
Net als alle andere sets is ook dit pakket compatibel met de andere pakketten.

Dit pakket zit verpakt in een handige linnen draagtas.

De basisafmeting van een element is 6 x 6 x 3 cm, een dubbel element meet 12 x 6 x 3 cm. 

 

Inhoud:

- 4 grote trechters (24x24 cm) met gemonteerde inloop
- 2 bouwblokken
- 2 dubbele bouwblokken
- 8 houten knikkers in diverse kleuren (Ø26mm)
- 1 linnen opbergtas

 

Kaden, duurzaam houten speelgoed

Met deze houten knikkerbaan wil je onmiddellijk aan de slag! De tijdloze knikkerbaan van Kaden wordt vervaardigd uit massief beukenhout en blinkt uit door zijn simpele doch bijzondere concept. Bij het ontwerp zette prof. Gerd Kaden het educatieve aspect voorop. De onderdelen kunnen steeds gebruikt worden in een zowel 2-dimensionale als 3 dimensionale baan. Door het combineren van verschillende pakketten kunnen steeds grotere banen gemaakt worden en is deze knikkerbaan geschikt voor zowel jong en oud.
Om de creativiteit te bevorderen worden er bewust geen bouwplannen meegeleverd. Hierdoor zijn de bouwers verplicht om hun eigen inspiratie en inventiviteit optimaal te benutten.
  

KADEN & KADEN, een Duits familiebedrijf

Naast uren speelplezier staat het houten speelgoed van Kaden & Kaden, een kleinschalig familiebedrijf uit Duitsland, voor ambacht en vakmanschap. Alle producten worden in hun eigen atelier in Neuhausen vervaardigd met duurzame, lokale producten en met oog op een hoge educatieve waarde. De producten, bedacht door Prof. Gerd Kaden, haalden zo al diverse prestigieuze prijzen binnen. Bovendien zijn de knikkerbanen beloond met het bekende "Spiel Gut"-label

Klik hier voor meer bouwinspiratie en info over het houten speelgoed van Kaden

 

Opgelet! Vanwege het formaat van de bijgeleverde knikkers is dit pakket niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar i.v.m. verstikkingsgevaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »