KADEN Small - 3D-set

€195,00

Op voorraad (2 stuk(s))

Gratis verzending
Binnen 1 à 3 werkdagen in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepuntenProductinformatie >

Minimumleeftijd: Vanaf 3 jaar
Aanbevolen leeftijd (bouwen): 12+
Fabrikant: KADEN&KADEN houtontwerp - Duitsland
Materiaal: Onbehandeld beukenhout + plexi
Aantal bouwelementen: 100
Aantal knikkers: 16 houten knikkers (Ø 26mm)
Afmeting: 24 x 24 x 30 cm
Gewicht: ca. 11 kg


Productbeschrijving >

Zin om je bouw-skills naar een hoger niveau te brengen? Dan is deze knikkerbaan van Kaden iets voor jou! De 3D-set bevat plexiplaten waarmee aan het bouwen van een knikkerbaan een extra dimensie wordt toegevoegd. Ideaal voor de meer geoefende bouwer!

De houten kist is niet zomaar een opbergkist maar is zo ontworpen dat ook in de kist een knikkerbaan gemaakt kan worden: openingen aan de 4 zijden van de kist vormen het start- en eindpunt van de baan.

De basisafmeting van een element is 6 x 6 x 3 cm, een dubbel element meet 12 x 6 x 3 cm. 

 

Inhoud:

- 20 rechte banen
- 76 kwartdraaiblokken
- 4 opvangtrechters
- 4 plexiplaten
- 16 houten knikkers in diverse kleuren (Ø26mm)
- 1 houten opbergkist

Dit pakket wordt aangeraden voor bouwers vanaf 10 jaar.

 

Kaden, duurzaam houten speelgoed

Met deze houten knikkerbaan wil je onmiddellijk aan de slag! De tijdloze knikkerbaan van Kaden wordt vervaardigd uit massief beukenhout en blinkt uit door zijn simpele doch bijzondere concept. Bij het ontwerp zette prof. Gerd Kaden het educatieve aspect voorop. De onderdelen kunnen steeds gebruikt worden in een zowel 2-dimensionale als 3 dimensionale baan. Door het combineren van verschillende pakketten kunnen steeds grotere banen gemaakt worden en is deze knikkerbaan geschikt voor zowel jong en oud.
Om de creativiteit te bevorderen worden er bewust geen bouwplannen meegeleverd. Hierdoor zijn de bouwers verplicht om hun eigen inspiratie en inventiviteit optimaal te benutten.
  

KADEN & KADEN, een Duits familiebedrijf

Naast uren speelplezier staat het houten speelgoed van Kaden & Kaden, een kleinschalig familiebedrijf uit Duitsland, voor ambacht en vakmanschap. Alle producten worden in hun eigen atelier in Neuhausen vervaardigd met duurzame, lokale producten en met oog op een hoge educatieve waarde. De producten, bedacht door Prof. Gerd Kaden, haalden zo al diverse prestigieuze prijzen binnen. Bovendien zijn de knikkerbanen beloond met het bekende "Spiel Gut"-label

Klik hier voor meer bouwinspiratie en info over het houten speelgoed van Kaden

 

Opgelet! Vanwege het formaat van de bijgeleverde knikkers is dit pakket niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar i.v.m. verstikkingsgevaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »