KADEN Medium - Basisset in kist

€395,00

Op voorraad (1 stuk(s))

Gratis verzending
Binnen 1 à 3 werkdagen in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepuntenProductinformatie >

Minimumleeftijd: Vanaf 1 jaar
Aanbevolen leeftijd (bouwen): 2+
Fabrikant: KADEN&KADEN houtontwerp - Duitsland
Materiaal: Onbehandeld beukenhout
Aantal bouwelementen: 72
Aantal knikkers: 6 houten knikkers (Ø 46mm)
Afmeting: 51 x 32,5 x 29,5 cm
Gewicht: ca. 24kg


Productbeschrijving >

Deze kist van bevat een grote hoeveelheid basiselementen waarmee klein en groot tal van leuke knikkerbanen kunnen bouwen. 

De houten opbergkist is zo ontworpen dat ook opruimen een spel wordt: Door de blokken op de juiste manier in de doos te leggen kan er ook een knikkerbaan gemaakt worden. Openingen aan de 4 zijden van de kist vormen het start- en eindpunt van de baan.

Door de grote van de onderdelen en knikkers (Ø46mm) is deze Medium-set geschikt voor alle leeftijden. Deze knikkerbaan is dus ideaal voor scholen, kinderopvang, wachtruimtes,...


Inhoud:
De basisafmeting van de elementen is 9 x 9 x 4,5 cm, een dubbele blok meet 18 x 9 x 4,5 cm

  • 13 bouwblokken
  • 8 dubbele bouwblokken
  • 8 rechte banen
  • 4 dubbele rechte banen
  • 32 kwartdraaiblokken
  • 6 halve draaiblokken
  • 1 kruising
  • 6 houten knikkers in diverse kleuren (Ø46mm)
  • 1 houten opbergkist
 

Kaden, duurzaam houten speelgoed

Met deze houten knikkerbaan wil je onmiddellijk aan de slag! De tijdloze knikkerbaan van Kaden wordt vervaardigd uit massief beukenhout en blinkt uit door zijn simpele doch bijzondere concept. Bij het ontwerp zette prof. Gerd Kaden het educatieve aspect voorop. De onderdelen kunnen steeds gebruikt worden in een zowel 2-dimensionale als 3 dimensionale baan. Door het combineren van verschillende pakketten kunnen steeds grotere banen gemaakt worden en is deze knikkerbaan geschikt voor zowel jong en oud.
Om de creativiteit te bevorderen worden er bewust geen bouwplannen meegeleverd. Hierdoor zijn de bouwers verplicht om hun eigen inspiratie en inventiviteit optimaal te benutten.
  

KADEN & KADEN, een Duits familiebedrijf

Naast uren speelplezier staat het houten speelgoed van Kaden & Kaden, een kleinschalig familiebedrijf uit Duitsland, voor ambacht en vakmanschap. Alle producten worden in hun eigen atelier in Neuhausen vervaardigd met duurzame, lokale producten en met oog op een hoge educatieve waarde. De producten, bedacht door Prof. Gerd Kaden, haalden zo al diverse prestigieuze prijzen binnen. Bovendien zijn de knikkerbanen beloond met het bekende "Spiel Gut"-label

Klik hier voor meer bouwinspiratie en info over het houten speelgoed van Kaden

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »