KADEN houten ballenbaan - Knikkerstad Medium

€980,00Gratis verzending
Binnen 2 à 3 weken in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepuntenProductinformatie >

Minimumleeftijd: Vanaf 1 jaar
Aanbevolen leeftijd (bouwen): N/A
Fabrikant: KADEN&KADEN houtontwerp - Duitsland
Materiaal: Beukenhout (deels geverfd)
Aantal bouwelementen: N/A
Aantal knikkers: 10 houten knikkers (Ø 46mm)
Afmeting: 112 x 57 x 32 cm
Gewicht: ca. 32kg


Productbeschrijving >

De KADEN knikkerstad is een mooi vormgegeven stevige ballenbaan die niet uit elkaar gehaald kan worden en makkelijk te begrijpen is voor klein en groot. Deze Medium-versie is bestemd voor knikkers met een diameter van 46mm en is dus geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Anders dan de andere gemonteerde knikkerbanen van KADEN rollen de knikkers in deze baan niet van boven naar beneden maar moeten ze door de kinderen zelf vooruit worden geduwd doorheen "de straten" van deze houten stad.

Deze Medium-baan meet 112 bij 57 cm en is 32 cm hoog. De stevige baan van beukenhout weegt 36 kg en is ideaal als blikvanger in een speelhoek, peuterspeelzaal of wachtzaal.

De knikkerstad is ook verkrijgbaar in een XL-versie met knikkers met een diameter van 63mm.

 

 

Kaden knikkerbaan: Ambacht & vakmanschap

Houten speelgoed van Kaden wordt gekenmerkt door eigen ontwerp en kwalitatief vakmanschap. Alle producten worden ecologisch verantwoord ontworpen en vervaardigd met lokale producten. De materiaalkeuze(hout) en het ontwerp(simpele, elementaire vormen) garanderen een lange levensduur en plezier voor klein en groot. 
Door hun duurzaamheid en educatieve waarde zijn de producten van Kaden dan ook vaak te vinden in scholen, kinderopvang,...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »