ERZI Balansbord - Ster

€89,50 €35,00

Niet op voorraad

Gratis verzending
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepunten
Productbeschrijving >

Dit product wordt gratis geleverd.
Dit product is een DEMO-artikel en is enkele keren gebruikt als voorbeeld tijdens beurzen en evenementen.

Dit balansbord van ERZI in de vorm van een ster is geschikt voor 1 of 2 spelers en kan zowel met de handen als met de voeten gespeeld worden.

Door plaats te nemen op de anti-slip voetsteunen kunnen kinderen en volwassenen de ballen langs het spoor leiden door gebruik van hun evenwicht. De flexibele en anti-slip basis aan de onderkant van de balansborden zorgt voor een veilig spel. Het geïntegreerde handvat kan eveneens dienst doen als ballenhouder tijdens het spelen. 

ERZI evenwichtsspeelgoed: Met plezier lichaam en geest trainen!

Erzi is gespecialiseerd in houten speelgoed dat spelend leren en bewegen combineert. Het assortiment van Erzi bestaat uit bouwblokken, winkel- en keukenspulletjes en evenwichtsspeelgoed.
De balansspelen van ERZI kunnen onderverdeeld worden in 2 groepen: De borden die je bediend met de handen of de borden die je bediend met het hele lichaan, al dan niet alleen.
Terwijl groot en klein plezier maken met deze balansborden trainen ze lichaam, evenwichtsvermogen en geest. De borden zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen.  
 

Inhoud

  • 1 spelbord
  • 3 houten knikkers
  • 1 linnen knikkerzakje

Aanbevolen leeftijd*

  • Spelen vanaf 5 jaar

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »