Cugolino knikkerbaan - Start

Op voorraad (2 stuk(s))

Gratis verzending
Binnen 1 à 3 werkdagen in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepuntenProductinformatie >

Minimumleeftijd: Vanaf 3 jaar
Aanbevolen leeftijd (bouwen): 3+
Fabrikant: Cuboro AG - Zwitserland
Materiaal: Onbehandeld beukenhout
Aantal bouwelementen: 27
Aantal knikkers: 6 Cuboro-knikkers (Ø 17 mm)
Afmeting: 33 x 11,5 x 14cm
Gewicht: 2,05 kg


Productbeschrijving >

Cugolino Start is de jongste telg in de Cuboro-familie en werd gelanceerd ter ere van de 30e verjaardag van Cuboro.
Deze mooie bouwdoos met vooral elementen zonder tunnels is de ideale instap naar de fascinerende wereld van Cuboro. Met de 27 elementen maken ook de kleinsten al spelenderwijs de eerste eenvoudige knikkerbanen. Naarmate de bouwervaring toeneemt, vordert ook het plezier om te experimenteren. 

Ook de meer ervaren Cuboro-bouwers vinden zeker hun gading in deze set want er worden enkele verrassende nieuwe elementen geïntroduceerd die nog in geen enkel andere set van Cuboro of Cugolino te vinden waren.

De sets van Cugolino zijn volledig compatibel met de sets van Cuboro, door beide te combineren kunnen prachtige en complexe knikkerbanen geconstrueerd worden.

  

Inhoud:

  • 27 bouwstenen (17 verschillende functies)
  • 6 knikkers  
 

Cugolino: een knikkerbaan voor kleuters

De Cugolino-serie van Cuboro is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze bevat, in tegenstelling tot de klassieke Cuboro knikkerbanen, gekleurde blokken en blokken in diverse vormen waardoor ze kinderen automatisch uitdagen om er mee te spelen. Zoals alle Cuboro-stukken zijn ook de Cuboro Cugolino blokken stapelbaar en daarom geschikt als gewone bouwblokken. Pas maar op, voor je het weet heb je zelf blokken vast en zit je naast je kinderen een toren te bouwen! Dit filmpje toont alvast het potentieel van Cugolino.

De elementen van Cugolino sluiten perfect aan op de blokken van Cuboro waardoor je nieuwe elementen kan blijven toevoegen aan je verzameling. Cuboro en Cugolino blijft door de vele mogelijkheden boeiend en groeit met je kinderen (en jezelf) mee.
  

Cuboro: duurzame Zwitserse kwaliteit

De houten knikkerbanen, en andere producten van Cuboro, zijn een typisch Zwitsers kwaliteitsproduct. Ze zijn heel nauwkeurig en precies afgewerkt, waardoor de blokken altijd mooi op elkaar aansluiten. De hoge kwaliteitsstandaard van dit natuurproduct garandeert ook een lange levensduur, wat zorgt voor generaties lang speelplezier. Bovendien weet je dankzij het FSC-label dat het beukenhout uitsluitend uit Zwitserland komt en in de regio Emmental/Oberaargau wordt verwerkt. Cuboro is dus goed voor mens en milieu!

Klik hier om meer te lezen over het merk Cuboro en tips voor bij het spelen.

 

Opgelet: Cuboro Cugolino is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (de knikkers kunnen worden ingeslikt).

* De aanbevolen leeftijd is slechts een hulpmiddel. Elk kind is natuurlijk anders en wat voor de ene een grote uitdaging is kan voor de ander erg simpel zijn. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »