Cugolino knikkerbaan - Pop

Op voorraad (1 stuk(s))

Gratis verzending
Binnen 1 à 2 werkdagen in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepuntenProductinformatie >

Minimumleeftijd: Vanaf 3 jaar
Aanbevolen leeftijd (bouwen): 5+
Fabrikant: Cuboro AG - Zwitserland
Materiaal: Onbehandeld beukenhout
Aantal bouwelementen: 13 (7 verschillende functies)
Aantal knikkers: 6 Cuboro-knikkers (Ø 17 mm)
Afmeting: 16,2 x 5,5 x 16,2 cm
Gewicht: 0,825 kg


Productbeschrijving >

Cugolino Pop is wat ons betreft de leukste uitbreiding die er bestaat. De 3 trampoline-elementen in deze set laten de knikkers door je knikkerbaan huppelen en springen. 
Pas wel op! Gaat de knikker te snel, dan springt hij te ver. Gaat hij te traag; dan springt hij niet ver genoeg. En als je voldoende oefent dan lukt het je misschien om de knikker 3 keer na mekaar te laten springen alvorens hij verder door de baan rolt! Plezier en blinkende oogjes gegarandeerd!
Klik hier voor een filmpje van deze uitbreiding.

De sets van Cugolino zijn volledig compatibel met de sets van Cuboro, door beide te combineren kunnen prachtige en complexe knikkerbanen geconstrueerd worden.


Opgelet: Om deze uitbreiding optimaal te kunnen gebruiken raden we aan deze te gebruiken in combinatie met de basissets Cugolino Basis of Start, of Cuboro Basis of Standaard
 

Inhoud

  • 13 elementen (7 verschillende functies)
  • 6 knikkers
      

Cugolino: een knikkerbaan voor kleuters

De Cugolino-serie van Cuboro is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze bevat, in tegenstelling tot de klassieke Cuboro knikkerbanen, gekleurde blokken en blokken in diverse vormen waardoor ze kinderen automatisch uitdagen om er mee te spelen. Zoals alle Cuboro-stukken zijn ook de Cuboro Cugolino blokken stapelbaar en daarom geschikt als gewone bouwblokken. Pas maar op, voor je het weet heb je zelf blokken vast en zit je naast je kinderen een toren te bouwen! Dit filmpje toont alvast het potentieel van Cugolino.

De elementen van Cugolino sluiten perfect aan op de blokken van Cuboro waardoor je nieuwe elementen kan blijven toevoegen aan je verzameling. Cuboro en Cugolino blijft door de vele mogelijkheden boeiend en groeit met je kinderen (en jezelf) mee.
  

Cuboro: duurzame Zwitserse kwaliteit

De houten knikkerbanen, en andere producten van Cuboro, zijn een typisch Zwitsers kwaliteitsproduct. Ze zijn heel nauwkeurig en precies afgewerkt, waardoor de blokken altijd mooi op elkaar aansluiten. De hoge kwaliteitsstandaard van dit natuurproduct garandeert ook een lange levensduur, wat zorgt voor generaties lang speelplezier. Bovendien weet je dankzij het FSC-label dat het beukenhout uitsluitend uit Zwitserland komt en in de regio Emmental/Oberaargau wordt verwerkt. Cuboro is dus goed voor mens en milieu!

Klik hier om meer te lezen over het merk Cuboro en tips voor bij het spelen.

 

Opgelet: Cuboro Cugolino is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (de knikkers kunnen worden ingeslikt).

* De aanbevolen leeftijd is slechts een hulpmiddel. Elk kind is natuurlijk anders en wat voor de ene een grote uitdaging is kan voor de ander erg simpel zijn. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »