Cuboro knikkerbaan - Profi

€129,00

Niet op voorraad

Gratis verzending
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepuntenProductinformatie >

Minimumleeftijd: Vanaf 3 jaar
Aanbevolen leeftijd (bouwen): 7+
Fabrikant: Cuboro AG - Zwitserland
Materiaal: Onbehandeld beukenhout
Aantal bouwelementen: 24 (14 verschillende functies)
Aantal knikkers: 3 Cuboro-knikkers (Ø 17 mm)
Afmeting: 32,5 x 22,5 x 6 cm
Gewicht: 2,08 kg


Productbeschrijving >

Profi is de set voor de meer geoefende Cuboro-bouwer en voor diegene die houdt van uitdagende denkoefeningen: Bouwers met ambitie vinden in deze verpakking met 9 nieuwe functies een extra uitdaging.
De inhoud van deze doos beantwoordt ten volle aan het oorspronkelijke idee van Cuboro namelijk: het spelenderwijs motiveren van het mathematisch en geometrisch denkvermogen. Dankzij de nieuwe elementen met meervoudige functies, wordt het bouwen van een knikkerbaan dan ook opgewaardeerd tot een echte denksport.

Vooral de nieuwe elementen 33, 35, 36 en 37, met telkens 3 banen per blok, zullen het hart van menig Cuboro-expert sneller laten slaan. Het is dan ook een uitdaging om de knikker 2 of 3 keer langs eenzelfde bouwsteen te laten voorbijkomen!

Opgelet: Om deze uitbreiding optimaal te kunnen gebruiken raden we aan deze te gebruiken in combinatie met de basisset Basis (30 elementen) of Standaard (54 elementen).
 

Inhoud

  • 24 bouwstenen (14 verschillende functies)
  • 3 knikkers
      

Cuboro: houten knikkerbanen voor klein en groot

De Cuboro knikkerbaan ziet er op het eerste zicht eenvoudig uit, namelijk grote makkelijk stapelbare blokken, maar schijn bedriegt. De bouwstenen (kubussen van 5x5x5cm) bevatten zowel gangen aan de bovenzijde als gangen die dwars door de blokken lopen. Dat wil zeggen dat de knikkers meestal over de blokken lopen, maar bij sommigen er ook dwars doorheen kunnen. Het creëren van een knikkerbaan wordt hierdoor bijzonder uitdagend en fascinerend, want er zijn oneindig veel mogelijkheden. Van eenvoudige (2-dimensionele) banen voor kleine spelers tot zeer complexe (3-dimensionele) voor de grote. Dit filmpje toont je alvast het potentieel, maar het kan nog veel spectaculairder!
  

Cuboro: duurzame Zwitserse kwaliteit

De houten knikkerbanen en andere producten van Cuboro zijn een typisch Zwitsers kwaliteitsproduct. Ze zijn heel nauwkeurig en precies afgewerkt, waardoor de blokken altijd mooi op elkaar aansluiten. De hoge kwaliteitsstandaard van dit natuurproduct garandeert ook een lange levensduur, wat zorgt voor generaties lang speelplezier. Bovendien weet je dankzij het FSC-label dat het beukenhout uitsluitend uit Zwitserland komt en in de regio Emmental/Oberaargau wordt verwerkt. Cuboro is dus goed voor mens en milieu!

 

Opgelet: Cuboro is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (de knikkers kunnen worden ingeslikt), maar jonger dan 5 vinden ze de verschillende gangen vaak te moeilijk. Kan je toch niet weerstaan, bekijk dan de Cuboro Cugolino reeks voor de jongere kinderen. Als ze dan wat groter zijn, kan je de Cugolino blokken blijven gebruiken, want ze passen perfect op alle Cuboro blokken.

Klik hier om meer te lezen over het merk Cuboro en tips voor bij het spelen.


* De aanbevolen leeftijd is slechts een hulpmiddel. Elk kind is natuurlijk anders en wat voor de ene een grote uitdaging is kan voor de ander erg simpel zijn. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »