Cuboro Educatief pakket - Creative thinking

Op voorraad (1 stuk(s))

Gratis verzending
Binnen 1 à 3 werkdagen in huis
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepunten
Productbeschrijving >

Cuboro Creative thinking is een totaalpakket ontwikkeld voor scholen en educatieve doeleinden.
Door dit pakket te gebruiken in combinatie met de basisset Basis (30 elementen) of Standaard (54 elementen) oefen je het driedimensionaal en logisch denken alsook natuurkunde, meetkunde en technisch inzicht.
Het oplossen van opdrachten en het bouwen van simpele of complexe banen bevorderen creativiteit, concentratie, toewijding en geduld op een speelse manier. Dit kan zowel op zelfstandige basis als in groepsverband.

Het pakket is verkijgbaar in het Engels of Duits
(Kies je gewenste versie met behulp van het keuzevak boven de prijs.)

Extra documentatie: 

Inhoud van het pakket: 

  • Instructieboek met opdrachten, oplossingssleutel, methodische opmerkingen en suggestief voor gebruik in teamverband.
  • Box met 112 opdrachtkaarten
  • CD-rom met afdrukbare templates en werkblaadjes, en een inleiding tot Cuboro
     

Cuboro: houten knikkerbanen voor klein en groot

De Cuboro knikkerbaan ziet er op het eerste zicht eenvoudig uit, namelijk grote makkelijk stapelbare blokken, maar schijn bedriegt. De bouwstenen (kubussen van 5x5x5cm) bevatten zowel gangen aan de bovenzijde als gangen die dwars door de blokken lopen. Dat wil zeggen dat de knikkers meestal over de blokken lopen, maar bij sommigen er ook dwars doorheen kunnen. Het creëren van een knikkerbaan wordt hierdoor bijzonder uitdagend en fascinerend, want er zijn oneindig veel mogelijkheden. Van eenvoudige (2-dimensionele) banen voor kleine spelers tot zeer complexe (3-dimensionele) voor de grote. Dit filmpje toont je alvast het potentieel, maar het kan nog veel spectaculairder!
  

Cuboro: duurzame Zwitserse kwaliteit

De houten knikkerbanen en andere producten van Cuboro zijn een typisch Zwitsers kwaliteitsproduct. Ze zijn heel nauwkeurig en precies afgewerkt, waardoor de blokken altijd mooi op elkaar aansluiten. De hoge kwaliteitsstandaard van dit natuurproduct garandeert ook een lange levensduur, wat zorgt voor generaties lang speelplezier. Bovendien weet je dankzij het FSC-label dat het beukenhout uitsluitend uit Zwitserland komt en in de regio Emmental/Oberaargau wordt verwerkt. Cuboro is dus goed voor mens en milieu!

 

Opgelet: Cuboro is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (de knikkers kunnen worden ingeslikt), maar jonger dan 5 vinden ze de verschillende gangen vaak te moeilijk. Kan je toch niet weerstaan, bekijk dan de Cuboro Cugolino reeks voor de jongere kinderen. Als ze dan wat groter zijn, kan je de Cugolino blokken blijven gebruiken, want ze passen perfect op alle Cuboro blokken.

Klik hier om meer te lezen over het merk Cuboro en tips voor bij het spelen.


* De aanbevolen leeftijd is slechts een hulpmiddel. Elk kind is natuurlijk anders en wat voor de ene een grote uitdaging is kan voor de ander erg simpel zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »