De Knikkerprins Adventskalender 2020

BEPERKT BESCHIKBAAR - Bestel nu met PRE-ORDER-korting!
€64,90 per stuk

Uitverkocht
Meer nodig? Neem contact op

Gratis verzending
UITVERKOCHT
Ophaling mogelijk in één van de 1000+ servicepunten
Milieuvriendelijke verzendverpakking

Vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact op voor persoonlijk advies.

Specificaties

Artikelbeschrijving

De Knikkerprins Adventskalender is er!

Maak van de adventstijd een knikkerfeest en verzamel in 24 dagen een collectie knikkers in alle kleuren van de regenboog!

De adventskalender bevat 24 doosjes en een extraatje voor 25 december. Elk doosje is gevuld met één of meerdere van de mooiste knikkers en zorgt dagelijks voor stralende ogen bij klein en groot!

De precieze inhoud blijft natuurlijk een verrassing maar ik kan al verklappen dat de aftelkalender in totaal meer dan 100 knikkers in diverse maten en kleuren bevat! Om het geheel compleet te maken bevat de kalender ook een uniek, handgemaakt knikkerzakje. 

De kalender is vanaf nu te bestellen in PRE-ORDER en voor de snelle beslissers hebben we een leuke korting: met de kortingscode EARLYBIRD ontvang je tot 21/09/2020 5 Euro korting.

Opgelet, het aantal kalenders is beperkt! Bestel dus meteen, verzeker je van jouw exemplaar en van een december vol knikkerplezier!!

De kalenders worden verzonden vanaf 20 oktober.


Over maten en kleuren

De opgegeven maat is een gemiddelde, de werkelijke grootte varieert 10% rond deze maat. Meer info hierover vind je op deze pagina.
Ben je voor een project op zoek naar maatspecifieke knikkers met een kleinere maatafwijking? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Het maken van knikkers en het bewerken van glas is geen exacte wetenschap. Hierdoor kunnen verschillende producties van eenzelfde soort knikker een andere kleurentint hebben.
Ook is de weergave van kleuren van erg veel factoren afhankelijk (belichting, beeldscherm,...). Hierdoor kunnen kleuren er in het echt soms wat anders uitzien dan op beeld.

Heb je nog vragen over knikkers? Klik hier voor de meestgestelde vragen of neem contact op.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »